Trainingsweek of -weekend

Trainingsstal Blijpaard

Marybel Kemmink

instructie/training

craniosacraal therapie/guasha

 

 

 

Trainingsweek of -weekend


Wil je liever wat intensiever aan de slag? Dan is een trainingsweek of -weekend heel geschikt voor jou en je paard. We kunnen dan heel gericht kijken waar jij met je paard tegen aanloopt en daar deze dagen gericht op trainen, je gaat naar huis met een compleet trainingsprogramma!


Een trainingsweek of -weekend kan geheel naar eigen wensen worden ingevuld. Het is mogelijk om elke dag 1 of 2x 45 minuten les te krijgen in grondwerk, longeren, handwerk of rijden met je eigen paard, je kunt je paard laten trainen of je paard laten behandelen met Cranio Sacraal therapie of Guasha therapie. Ook is het mogelijk zelf een Guasha behandeling te ondergaan.


Tijdens deze trainingsperiode kun je zelf aangeven hoe je wilt dat je paard verblijft, er zijn ruime uitloopstallen, paddocks en weilandjes (in de zomer) aanwezig.


Prijzen zijn op aanvraag.


Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving van Trainingsstal Blijpaard.Wil je een afspraak maken of meer informatie vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! je kunt mij ook bellen of een what's app bericht sturen op 06-41851234. 
 
 

©2018 Trainingsstal Blijpaard