Training/Revalidatie

Trainingsstal Blijpaard

Marybel Kemmink

instructie/training

craniosacraal therapie/guasha

 

 

 

 
 
 

Paard in training


Kun jij je paard een tijdje niet zelf trainen? Moet jouw paard revalideren? Of vind je het prettig als je paard op een vriendelijke manier wordt getraind?


De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het trainen van paarden met fysieke problemen, enkele voorbeelden zijn, bekkeninstabiliteit, onverklaarbare kreupelheden, cto problemen, scheefheden. Ook kan ik helpen bij rijtechnische problemen zoals problemen met nageefelijkheid, te voorwaartse paarden, flegmatieke paarden etc..


Wat zit er in een trainingstraject?


Je paard verblijft in een ruime stal van 4 x 3 meter, met uitloop en toegang tot een ruime paddock.

In de zomer heeft je paard, wanneer het weer dat toelaat, weidegang.

Je paard krijgt onbeperkt ruwvoer. (Indien gewenst of noodzakelijk kan dat worden aangepast)

Je paard wordt meerdere keren per week getraind, dit bespreken we vooraf.

Je paard krijgt wekelijks een een behandeling Cranio Sacraal Therapie en of Guasha, afgestemd op de behoeften van je paard.


Alle rassen en disciplines zijn welkom!!


Revalidatie


Moet je paard revalideren?


Je paard kan zich over de dag goed bewegen in de paddock, daarnaast kan er meerdere malen per dag met je paard worden gestapt, zowel op harde als op zachte bodem.


Er is de hele dag iemand aanwezig om je paard te observeren. De training wordt afgestemd op de specifieke behoeften van je paard.


Prijs is op aanvraag.


Wil je een afspraak maken of meer informatie vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! je kunt mij ook bellen of een what's app bericht sturen op 06-41851234.©2018 Trainingsstal Blijpaard