Over Mij

Trainingsstal Blijpaard

Marybel Kemmink

instructie/training

craniosacraal therapie/guasha

 

 

 

Trainingsstal Blijpaard


Trainingsstal Blijpaard is goed bereikbaar, midden in de natuur in de driehoek tussen Amsterdam, Almere en het Gooi. De stallen liggen tussen Weesp en Muiderberg, op een steenworp afstand van het prachtige natuurgebied Naardermeer.


De paarden staan in nieuwe stallen met uitloop en er is een paddock aanwezig. In de zomer is er voldoende weidegang. Achter de stallen ligt de dressuurbaan van 20 bij 60 meter, met een eb en vloed bodem.


Marybel Kemmink


Sinds mijn vroege jeugd heb ik al een passie voor paarden. Door veel ervaring op te doen met paarden met allerlei fysieke problematiek, heb ik mij kunnen specialiseren in het begeleiden van paard en ruiter, met uiteenlopende problemen.  Mijn eigen ontwikkeling is hierin een belangrijk proces en daar ben ik zelf dan ook dagelijks mee bezig. Naast dat ik wekelijkse trainingen volg bij Sander Marijnnissen en Fabio Nunes, volg ik geregeld diverse opleidingen en cursussen om mijn leerlingen en hun paarden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Trainingen op maat en intensieve begeleiding van paard en ruiter vind ik het leukst om te doen.


Sinds vorig jaar ben ik assistent docent bij de Cranio Sacraal opleiding voor paarden (PPN-paardenopleidingen, www.praktijknatuurlijk.nl), meerdere keren in de maand ben ik dan ook te vinden bij Hippisch centrum De Waterberg in Arnhem.

 

Opleidingen en trainingen die ik volgde:

Paardenbegrijpen, Fase I

 Integratieve sportmassage voor paarden, Massage Hippique

Centered Riding Level I

Praktisch werken met de biotensor, NEI Coach opleiding

 Aromatherapie voor paarden

 Guasha therapie voor mens en paard, Guasha Opleidingen Santai

Paardrijles geven aan kinderen

Connectie Sensor, Holischtische dierenarts Den Hoek

Daarnaast volgde ik 3 jaar lang de instructreurs opleiding voor Academische Rijkunst, bij Human & Horse Academy


In 2017 volgde ik een privé opleiding Cranio Sacraal Therapie voor paarden bij Praktijk Natuurlijk http://praktijknatuurlijk.nl/jaaropleiding-cranio-sacraal-therapie/