Lessen

Trainingsstal Blijpaard

Marybel Kemmink

instructie/training

craniosacraal therapie/guasha

 

 

 

Privé lessen


Een aantal dagen per maand rijd ik een route, wil je privé les bij jou op stal, stuur dan een mailtje of vul het contact formulier, ik neem dan contact met je op over mogelijkheden.


De kosten voor een privé les zijn 40 euro voor 45 min.

Reiskosten

Binnen een straal van 20 km rond Weesp (postcode 1381HM) hoef je geen reiskosten te betalen.

Daarbuiten reken ik € 0,20 cent per kilometer.


Wil je graag in alle rust les met je paard zonder dat er mede stalgenoten om je heen rijden, dat kan! Kom met je paard naar mijn locatie. Trainingsstal Blijpaard is gelegen op een unieke locatie in het Naardermeer. Er is een 20x60 rijbaan aanwezig met een eb en vloed bodem.


Je kunt gemakkelijk met je trailer een rondje rijden zodat je na de les makkelijk je paard weer kunt inladen en wegrijden.

In de verwarmde kantine is een toilet en koffie en thee zodat je voor, na of tussen je lessen door (wanneer je meerdere lessen hebt op een dag) lekker rustig kan genieten van een kopje koffie of thee.


Je paard staat ondertussen in een paddock, stal met uitloop of wanneer het weer het toelaat in de wei.


Je kunt bij mij lessen volgen in:

Grond-en handwerk

Longeren

Rijden


Paard- en Ruiteranalyse

 Je kunt bij mij een paard- en ruiteranalyse doen, tijdens deze analyse die een uur duurt gaan we kijken naar de scheefheden van je paard en de invloed van jou als ruiter hierop. De prijs voor een paard- en ruiteranalyse is 50 euro. Na deze les krijg je gerichte tips hoe jij met je houding en zit je paard beter kunt rechtrichten.


Wil je een afspraak maken of meer informatie vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! je kunt mij ook bellen of een what's app bericht sturen op 06-41851234.
 
 
 

©2018 Trainingsstal Blijpaard